פיטריות מוקפצות בשום ושמן זית:
החומרים:
1-שתי סלסילות פיטריות שמפניון טריות {ניתן להשתמש בסוגים אחרים או לגוון}
2-שלוש שיני שום טרי קצוץ
3-ארבע כפות שמן זית
4-אחד בצל קצוץ קטן
5-שלוש כפות רוטב סויה משובח או לפי הטעם
6-פיטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה:
1-מחממים את השמן במחבת בעל תחתית דקה היטב אך לא יותר מידי שלא יישרף
2-מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה
3-מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן על אש בינונית עוד כשתי דקות בשלב זה אתם יכולים להוסיף מעט מלח לא להגזים כיוון שרוטב הסויה מכיל כמות מלח מספקת
4-מוסיפים את הפיטריות ומטגנים כ-10 דקות מוסיפים תוך כדי את רוטב הסויה מערבבים בתנועות קיפול עדינות ומסירים מהאש
7- מעבירים לקערת הגשה-ומקשטים בפיטרוזיליה קצוצה
ובתיאבון!!!
נ.ב-ניתן לשלב עם פסטה או תפוחי אדמה אפויים
טלילה מיזרחי דאור מטפלת ברפואה משלימה מנהלת ומנחה משאבי אנוש